de  lekkere! foto’s
 
dhal met gebakken specerijen,
Groentenmassala,
Spitskool met kokos,
Tofu Makhni
Korianderchutney en Muntchutney
voetnoot: 
de groenten en fruitjes voor deze site 
zijn met liefde behandeld en klaargemaakt 
en naar best vermogen gefotografeerd
rucola salade, volle rijst, pompoen met zuurkool, 
tempura van ui 
en geblancheerde chinese kool 
met pittige dressing van shoyu, chili en gember
gestoomde chinese kool,
pickel van wortel en broccoli,
rijstkroketjes,
tempeh met zuurkool,
zoetzure rode biet en ui


tajine 
van ui, 
wortel, 
pompoen, 
yam 
en abrikozen
werd 
geserveerd 
samen 
met berberlinzen 
en couscous
gebakken rijst met groenten,
pompoen uit de oven,
gemarineerde tofu met verse tuinkruiden,
en pickel 
van koolrabi 
en wortel
na-zomerlunch:
gebakken rijst met prei,
groentenpuree van pastinaak-bloemkool en wortel,
geroosterde sjalot en pompoen 
met feta,
gestoomde koolrabi
met pindasaus
en
erwten met wortelbloemetje
Nierbonen 
met salie,
Gierstpuree met worteltjes en preisausje,
Bloemkool met verse kurkuma,
en
Gemarineerde tofu met tijm
volle rijst met dekseltje van prei,
pompoen 
uit de oven 
+ komijn-koriander-venkel-marinade,
pickel van komkommer met dille
en
zwarte bonen met ui, look en citroen
herfstbordje deluxe:
rijstnoedels met zeekraal,
prei met kikkererwten,
pompoenpuree met gefrituurde salie,
champignons met look en likje room,
rode biet zoetzuur
yammie ontbijt-
miso soepje met rijstnoedels
rijst,
geblancheerde boontjes met tahinsausje,
veldsla met komkommer en tomaat,
zoetzure rode biet en ui,
en tempura van chinese kool
halfweg
een super
appel crumble
suikervrije
chocoladetaart
met verse frambozen
Taartje van couscous en linzen,
Frietjes van koolrabi,
en
Waterkers met romige dressing
salade met gebakken tempeh,
avocadodressing, couscous met rozijnen & pijnboompitten,
en pickel van komkommer
toetje
van appel en rozijntjes
met crunchy granola


 terugkooklessen.html
   


beginhome.html
   


contactcontact.html
    
 
rijst met sesamzaadjes,
kliswortel & wortel,
broccolistammetjes met amandelsaus,
pickel van daikon en kurkuma,
rode kool met appeltjes,
en tempura van nori met tempeh en zuurkool
rode rijst met chips van lotuswortel,
pompoenpuree met dadel,
gestoofde aardpeer met tijm,
broccoli uit papilotte,
tagliatelle van daikon op een bedje van veldsla,
en tempehburger met aramé
Vegetarische sushi

met als vulling

* Seitan, mosterd, wortel en 
   komkommer

* shitake, wortel, selder, 
   boontjes en veganaise

* tempeh, wortel, zuurkool en 
   pindakaas

* Wortel, avocado, boontjes en 
   gemberpickel
risotto
met asperges
en likje pesto
rijstpap
met kokosmelk
en verse mango